Post-Productie

Post-

Production

High end technology
Explore

Editing

Final Phase

Post-Productie is van huis uit onze corebusiness. Met inmiddels 25 jaar ervaring weten we alles van Post-Productie voor TV en Internet. Aswin Vermeire, een welbekende naam in de Nederlandse editing-wereld, was jarenlang op het hoogste niveau betrokken bij de Post-Productie van vele TV-programma’s, commercials, dramaseries, speelfilms en bedrijfsfilms. 2ShotMedia monteert tv-programma’s voor producenten als Eyeworks, Talpa, Endemol, IdtV en Format Family.

HOGER NIVEAU
Als je dus op zoek bent naar een manier om je televisieprogramma naar een hoger niveau te tillen, dan is 2ShotMedia de sleutel tot succes. Want met de juiste montage kun je de aandacht van de kijker vasthouden en de spanning opbouwen voor een maximale impact. Eventuele fouten in het opgenomen materiaal kunnen door ons worden opgelost. “Oh, dat lossen ze wel op in de montage”, is een veelgebruikte kreet tijdens opnames. Bij 2ShotMedia is dat ook echt van toepassing.  Want Post-Productie is de fase waarin beeld- en geluidsopnames worden bewerkt. En daar is een hoop in te schuiven, zodat de ultieme combinatie van beeld en geluid een prachtig eindresultaat oplevert wat op het scherm te zien zal zijn.

ONZE EDITORS MAKEN HET VERSCHIL
Post-Productie is een onmisbaar onderdeel van het televisieproductieproces. En de editors van 2ShotMedia kunnen jouw programma naar een hoger niveau tillen en ervoor te zorgen dat het publiek geboeid blijft. En dat maakt niet uit of je nu een nieuw programma ontwikkelt of een bestaand programma wilt verbeteren. Want 2ShotMedia maakt het verschil tussen een gewone uitzending en een uitzending die het publiek zal blijven herinneren.

 

 

 

Post-Productie, Post-Productie, 2ShotMedia

Voor de montage maken we gebruik van Adobe Premiere Pro software in combinatie met After Effects, Photoshop enz. Kleurcorrecties voeren we uit op DaVinci Resolve of Color van Apple.

2ShotMedia beschikt over meerdere montagesets en een centrale storage met meer dan 200TB opslagcapaciteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Of bel direct: 035 – 88 77 100.