Wat we doen

Van Productie

Tot Post-Productie

one stop shop
Explore

One-Stop

Shop

Wat heb je nodig voor goede en effectieve audiovisuele content? Een goede producent voor bedrijfsfilms die in staat is om een bedrijfsfilm te maken die de boodschap van het bedrijf op een effectieve manier overbrengt en die de doelgroep aanspreekt. En dan ben je bij 2ShotMedia aan het juiste adres!

ERVARING EN EXPERTISE
2ShotMedia heeft aantoonbare ervaring en expertise in het produceren van kwalitatief hoogstaande bedrijfsfilms. Wij vinden altijd de juiste mix van creativiteit en zakelijk inzicht om jouw bedrijf op een boeiende en effectieve manier te presenteren. Een aantal voorbeelden vind je hier.

PROFESSIONELE APPARATUUR
Wij beschikken over professionele apparatuur om hoogwaardige opnames en bewerkingen te kunnen maken.

CREATIVITEIT EN INNOVATIE
Ons creatieve en gepassioneerde team bedenkt oplossingen die opvallen en een blijvende indruk maken op de doelgroep. Het bedrijf moet in staat zijn om unieke ideeën te genereren en deze om te zetten in creatieve en effectieve films.

 

 

 

 

KLANTGERICHTHEID
2ShotMedia richt zich op jouw behoeften, waarbij het doel is een goede relatie op te bouwen. We nemen de tijd om te luisteren naar de dingen die jij belangrijk vindt, waarbij samenwerking voor op staat om de gewenste resultaten te bereiken.

OP TIJD EN BINNEN BUDGET LEVEREN
Ons streven is altijd projecten op tijd en binnen het budget af te ronden. Daarbij stellen wij realistische deadlines om deze te halen en bewaken tegelijkertijd dat de kwaliteit van het werk niet wordt aangetast.

TEVREDEN KLANTEN
2ShotMedia heeft een solide reputatie, want de reviews van tevreden klanten zeggen genoeg! Wat aangeeft dat 2ShotMedia een betrouwbaar en bekwaam videobedrijf is en in staat is om succesvolle projecten af te leveren.

Want wij weten wat goede audiovisuele content is: wat wel werkt, wat niet en ook waarom.

 

 

 

 

Video

Editing

Ons team van professionele en bekwame editors zorgen voor de beste editing van het opgenomen videomateriaal. En dat is essentieel om een effectieve en boeiende video te maken. Het vereist zorgvuldige planning, geduld en aandacht voor detail. Onze editors zullen de beelden op een logische en samenhangende manier monteren, zodat de kijker het verhaal begrijpt en geïnteresseerd blijft. Het tempo van de montage moet ook precies goed zijn om de juiste sfeer te creëren en de aandacht van de kijker vast te houden. Daarbij zal onze keuze van de muziek en/of achtergrondgeluiden perfect aansluiten bij de beelden die de emoties versterken.

Een goede edit van videomateriaal kan het verschil maken tussen een saaie en een boeiende video, en zorgt ervoor dat je boodschap overkomt bij jouw doelgroep.

 

 

 

 

 

Niet alleen bedrijfsfilms, productvideo’s maar ook montages van tv-programma’s behoren tot ons portfolio.

Een aantal van onze klanten zijn:

goede audiovisuele content, Wat we doen, 2ShotMedia