Infomercial

Infomercial

as seen on tv
Explore

As seen

on TV

Een infomercial (as seen on tv) is een combinatie van een commercial en een tv-programma, waarin producten of diensten op een informatieve manier worden aangeboden. Vanaf 2008 produceert en adapteert 2ShotMedia internationale infomercials van vele nationale en internationale retail-ketens. Onze infomercials zijn dagelijks op TV te zien bij RTL & SBS in Nederland en en SBS in België.

EEN BEWEZEN CONCEPT

Ten eerste begeleidt 2ShotMedia jou als klant met het identificeren van de doelgroep. Wie is je doelgroep en wat zijn hun behoeften en wensen? Dat is de kern van het produceren van een effectieve infomercial die aanspreekt en resoneert met jouw doelgroep.

SIMPEL EN DUIDELIJK
De infomercial moet eenvoudig en duidelijk zijn. Jouw publiek wordt uitgelegd wat jouw product is, hoe het werkt en welke voordelen het biedt.

VERTEL EEN VERHAAL
Mensen houden van verhalen. De infomercial bevat een verhaal dat jouw product op een interessante manier presenteert en je publiek betrokken houdt.

VISUEEL AANTREKKELIJK
We maken gebruik van visuele elementen om jouw infomercial aantrekkelijker te maken. Levensechte animaties, graphics en titels brengen je product goed in beeld en illustreren hoe het werkt.

 

 

WEES OVERTUIGEND
Een script met overtuigende taal en enthousiaste testimonials (verklaringen) van mensen die het product al hebben gebruikt, bewijzen waarom jouw product de moeite waard is. Soms worden er case studies aan toegevoegd of andere vormen van onderbouwing.

CALL TO ACTION
Halverwege de infomercial zal de voice over en/of presentator oproepen tot actie. Op een wervende wijze wordt de kijker aangespoord om jouw product te kopen of contact met jouw bedrijf op te nemen.

TESTEN EN METEN
Test de infomercial door het uit te zenden op tv. Dan kun je tenslotte na het uitzenden van de infomercial meteen de resultaten bij verschillende doelgroepen zien.

Met ons concept heb je een effectieve infomercial die jouw product of dienst op een overtuigende manier presenteert: as seen on tv!

Creation

The Making Of

PROCES

Als basis schrijven we een pakkend script voor een doeltreffende infomercial. Een pakkend script voor een infomercial moet de aandacht trekken van de kijker en hen overtuigen om het product of de dienst te kopen.

We beginnen met een sterke introductie en we identificeren een probleem waarvoor jouw product de oplossing biedt. Daarbij presenteren we het product, wat de USP’s zijn en waarom je het zou moeten kopen. We onderbouwen dit met animaties en testimonials van gebruikers. Tenslotte eindigen we met een CALL-TO-ACTION, waarbij de kijker wordt verleid om het product telefonisch of via de website te bestellen.

 

as seen on tv, Infomercial, 2ShotMedia

In de infomercial gaat de meeste tijd en aandacht uit naar dit daadwerkelijke verkoopmoment, de CALL-TO-ACTION (CTA). De (verkoop)resultaten zijn direct meetbaar.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan bespreken we hoe een infomercial verkoopverhogend kan werken voor jouw product.

ONE CALL, THAT’S ALL, PICK UP THE PHONE NOW: +31(0)35 887 7100