Instore video

Instore Video

aanzet tot impulsaankoop
Explore

Product

Attention

DE KRACHT VAN EEN INSTORE VIDEO
Instore Video’s zijn effectief, want een goede video is er één die de aandacht van de klanten trekt, hen betrekt en een positieve invloed heeft op hun aankoopbeslissing.

De Instore Video’s die wij produceren draaien dagelijks bij retail ketens als Blokker, Marskramer, Intertoys, Kruidvat en de Intratuin. Een video trekt aandacht van de consument, vergroot de naamsbekendheid en werkt verkoopverhogend.

KORT EN KRACHTIG
Een Instore Video moet kort en bondig zijn. De meeste klanten hebben niet veel tijd en aandacht, dus wij zorgen voor een duidelijke en beknopte boodschap.

FOCUS OP HET PRODUCT
We richten de boodschap op jouw product. We laten zien wat het product doet, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

VISUELE AANTREKKINGSKRACHT
Een visueel aantrekkelijke video trekt de aandacht van de klant. Daarom gebruiken we heldere kleuren, hoogwaardige beelden en animaties om het product te laten opvallen.

 

 

 

INTERACTIE
We betrekken de kijker bij de video door middel van vragen, oproepen tot actie of andere interactieve elementen. Hierdoor wordt de kijker actiever betrokken en blijft de boodschap beter hangen.

CONSISTENTIE
De Instore Video moet consistent zijn met de merk- en marketingboodschap van jouw bedrijf. Dit zorgt voor een samenhangende en versterkende marketingstrategie.

GELUID EN ONDERTITELING
Als de video geluid bevat, kan dat storend zijn voor andere klanten. Daarom voegen we, indien mogelijk, ondertiteling toe om ervoor te zorgen dat de boodschap duidelijk wordt overgebracht.

Belangrijke voorwaarde is dat de Instore Video een professionele uitstraling moet hebben met omzetverhoging tot gevolg. Goede keus van een voice-over is hierin belangrijk, maar met name het tonen van de USP’s van jouw product zetten de consument aan tot koop. Door onze ruime ervaring kunnen wij je hierin adviseren en een script bedenken, waardoor de consument blijft kijken naar de Instore Video en uiteindelijk jouw product meeneemt naar de kassa.

Buy

Now

AAN DE SLAG!
Als je overtuigd bent van het nut van het laten maken van een Instore Video dan gaan we aan de slag. Het proces bestaat uit 4 fase’s. Pre-productie, Productie, Post-productie & Mastering.

instore video, Instore video, 2ShotMedia

In de Pre-productie fase schrijven we het script, doen de casting en maken een planning. In de productie fase vinden de opnamen plaats, worden eventueel animatie’s en muziek gemaakt, waarna we de post-productie fase in gaan. Alle opnamen komen bij elkaar en worden in de montage tot een complete film gesmolten, voorzien van titels, graphics, animaties, productafbeeldingen, voice-over, kleurcorrectie en audionabewerking, waarna de oplevering plaatsvindt van de Instore Video en we de video klaar maken voor gebruik op schermen in de winkel.

Bel ons vandaag nog!