Uitzendkopie

Digitale

Uitzendkopie

mxf voor tv commercials
Explore

Digital

Master

DIGITALE MXF UITZENDKOPIEEN VOOR TV-COMMERCIALS

Wil je je tv-commercials aanleveren bij verschillende tv-zenders? Wij maken de uitzendkopieën voor jouw tv-commercials. Dit zijn digitale bestanden van hoge kwaliteit die wij voor jou bij de tv-zenders aanleveren. Want wij zorgen voor een snelle en efficiënte levering van jouw commercials en bovendien zal door onze extra technische check de kans op fouten of vertragingen in het uitzendproces uiterst klein zijn.

2ShotMedia biedt een breed scala aan uitzendformaten aan en ondersteunt verschillende coderingsformaten. We zorgen er echter ook voor dat de uitzendkopieën zijn voorzien conform alle technische specificaties van de tv-zenders, waardoor jij als klant je geen zorgen hoeven te maken over technische problemen die zich kunnen voordoen bij de uitzending.

technische know-how

Het gebruik van uitzendkopieën voor tv-commercials is een belangrijk onderdeel van het reclameproces. Dus bij 2ShotMedia ben je aan het juiste adres als het gaat om betrouwbaarheid en de technische know-how om jouw commercials snel en in de juiste formaten op tv te krijgen.

 

 

 

 

uitzendkopieën voor tv-commercials, Uitzendkopie, 2ShotMedia

MXF mastering + XML file & aanlevering bij STER, RTL, TALPA, SBS, BRANDDELI. Upload jouw commercial naar onze FTP en wij verzorgen de aanlevering bij de gewenste stations. Vóór 11.00 uur bij ons aanleveren, is vóór 12 uur aangeleverd bij de tv-stations.

2ShotMedia is de goedkoopste van Nederland! Neem snel contact met ons op, want bij grote volumes bieden we extra korting.

 

How does

it work

Klik hier voor het aanvragen van een FTP account voor het uploaden van jouw commercial naar onze FTP.

Allereerst ontvang je van ons een login, waarnaar je de commercial(s) kunt uploaden. De commercial(s) kun je ook via WeTransfer naar info@2shotmedia.com sturen.

Daarna mail je ons de aanvullende gegevens betreffende het project en bij welke zenders de commercial(s) moeten worden aangeleverd.

Bovendien voeren wij een technische check uit op de aangeleverde file en zorgen ervoor dat de commercial(s) voldoen aan de strenge eisen van een commercial Uitzendkopie.

Tenslotte leveren we dezelfde dag nog de MXF uitzendfiles + xml file aan bij de desbetreffende stations.

Via de mail ontvang je van ons de factuur.

TARIEVEN

Uitzendkopie + upload naar 1 zender                    € 65,-
Vervolg Uitzendkopie + upload zender                 € 10,-

AANLEVERSPECIFICATIES

Apple ProRess, XD-CAM of DNxHD in de resolutie 1920×1080. 2ShotMedia controleert op illegale kleuren, fielddominantie en R128 loudness-norm.

Indien nodig worden afwijkingen in de file op deze 3 onderdelen aangepast, waardoor de Uitzendfile voldoet aan de geldende uitzendnormen bij de zenders.

GROTERE AANTALLEN?

Stuur een mail naar info@2shotmedia.com met je aanvraag voor een interessante package deal! Of vul ons contactformulier in.