Commercial adaptie

Commercial Adaptie

Een internationale commercial geschikt voor de Nederlandse markt
Explore

For the

Dutch Market

WAT IS COMMERCIAL ADAPTIE?
Commercial adaptie is het proces van het aanpassen van een bestaande commerciële video voor gebruik in een ander land, taal of cultuur. Want het is belangrijk dat je commerciële video de gewenste impact heeft op je doelgroep en de juiste boodschap overbrengt.

Soms bestaat er in een ander land al een commercial van hetzelfde product of dienst die met een paar eenvoudige aanpassingen geschikt is voor gebruik in Nederland. Een steeds groter aantal van onze klanten hebben internationale commercials die door ons worden “omgevormd”. Dit wordt adaptatie, adaptie of lokalisatie van een commercial genoemd.

Bij commercial adaptie wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals taal, cultuur, sociale normen en waarden. Daarom is het doel ervoor te zorgen dat de video effectief communiceert met de lokale doelgroep en de juiste emotionele respons uitlokt.

 

 

 

 

 

2ShotMedia kan jouw commercials aanpassen in de gewenste taal, zodat ze geschikt zijn om in verschillende landen uit te zenden. Dit omvat o.a. het vertalen van de audio- en visuele elementen van de video. Maar ook het opnieuw opnemen van de audio in de juiste taal en het aanpassen van de beelden, zodat het beter aansluit bij de lokale cultuur en normen.

Het aanpassen van internationale commercials is een belangrijk aspect van je marketingstrategie, want daarmee kun je effectief communiceren met je doelgroepen over de hele wereld. Door samen te werken met 2ShotMedia, die ruim 14 jaar ervaring heeft in commercial adaptie, kun je er zeker van zijn dat je commercials de juiste boodschap overbrengen. En daardoor sluit het aan bij de cultuur en waarden van je doelgroep.

Bovendien heeft het als voordeel dat je een beproefde commercial krijgt met een professionele en internationale uitstraling tegen een zeer voordelig tarief. Interesse? Neem contact met ons op!

 

Save

Money

WAT ZIJN DE KOSTEN?
Tenslotte bespaar je geld, want je hoeft geen nieuwe infomercial te laten produceren. Want vanaf 1.350,- euro ex btw heb je al een 15 seconden commercial voorzien van nieuwe voice-over, titels, packshot, audiomix & mastering.

Commercial Adaptie, Commercial adaptie, 2ShotMedia

 

 

 

 

Meerwerk wordt van te voren begroot en pas na jouw akkoord in werking gezet. Hierbij kun je denken aan het wegpainten van logo’s of toevoegen van logo’s op producten in de commercial, nasynchronisatie van acteurs/actrices en het opnemen van Nederlandse producten.

UITZENDFILES (MXF).
Vervolgens heb je een MXF file nodig teneinde de commercial bij een TV zender te kunnen uitzenden. Dat heet een uitzendkopie. Die maken we pas als de commercial helemaal klaar en goedgekeurd is. Deze speciale uitzendfiles kosten 65,- euro ex btw per stuk. Uiteraard worden deze door ons inclusief alle benodigde informatie aangeleverd bij de STER, RTL, SBS, Branddeli. Vanzelfsprekend kunnen we ook uitzendkopieën van de commercial aanleveren bij regionale zenders of buitenlandse zenders zoals bijvoorbeeld VTM en SBS België.